theme/default/images/header.gif Piratenpartij
Voor een vrije informatiesamenleving.

Startpagina » Algemeen » Algemeen » Videoproductie Sleepwetcampagne
Videoproductie Sleepwetcampagne [bericht #15594] Wed, 10 January 2018 12:38
Maarten van der Pol is op dit moment afwezig  Maarten van der Pol
Berichten: 21
Geregistreerd: August 2017
Beste Piraten en vrijwilligers,

We zijn in de Sleepwetcirkel bezig met de productie van de campagnefilm. Deze zal online gebruikt worden, de film zal worden gemaakt door DPPLR. Hier zoeken we nog maximaal 8 personen die in beeld iets zeggen volgens een vastgesteld script.

Wil jij die persoon zijn? De opnames zijn op 22 januari (maandag), tijd en locatie nog niet bekend. Reiskosten kunnen vergoed worden.
Stuur voor zondagochtend 14 januari jouw ingesproken versie van onderstaande tekst naar maarten.v.d.pol@piratenpartij.nl en we laten daarna zo snel mogelijk weten of je in de campagnefilm komt.

De tekst:

De Piratenpartij wil géén Big Brother in Nederland. Massa-surveillance is in strijd met onze privacy en andere burgerrechten die afhankelijk zijn van ons recht op privacy, zoals vrijheid van meningsuiting, vrijheid van informatievergaring, vrijheid van godsdienst en levensovertuiging, het recht op een eerlijk proces en het recht op een gelijkwaardige behandeling. Een mens is geen nummer, iedereen heeft recht op privacy. Stem vóór burgerrechten, en stem tégen de Sleepwet!

(Dit is een stukje van de flyertekst, het script zal meer in spreektaal zijn. We luisteren vooral naar intonatie en articulatie, niet naar zinsbouw)

We kijken uit naar jullie inzendingen! Om op te nemen kan je gebruik maken van je computer of telefoon, we houden rekening met kwaliteitsverlies.

Vriendelijke groet en laat je niet meeslepen,

Namens de Sleepwetcirkel,
Maarten van der Pol
Vorige onderwerp: NieuwjaarsKroegmeet bij Piratenpartij Delft! Vrijdag 12 januari
Volgende onderwerp: Op zoek naar debattraining
Naar forum gaan:
  


Huidige tijd: Tue Jan 22 07:22:25 CET 2019